قيمت دستگاه پرکن مايعات غليظ و رقيق

قيمت دستگاه پرکن مايعات غليظ و رقيق، يکي از پرکاربرد ترين دستگاه هاي پرکن است که فرآيند پر کردن به صورت خطي و چرخشي انجام مي شود. دستگاه هاي چهار نازله اتوماتيک در دو نوع خطي و افقي وجود دارند که با توجه نياز صنايع مورد استفاده قرار مي گيرند. اين دستگاه به صورت اتوماتيک تمام ظروف را رديف مي کند تا محصول نهايي به ترتيب پر، در بندي و آماده بسته بندي شود. دستگاه هاي پرکن دقت و سرعت بالايي در تزريق مايع درون بطره ها دارند. 

<** ادامه مطلب... **>

قيمت دستگاه پرکن مايعات غليظ و رقيق

دستگاه پرکن مايعات دستگاهي است مناسب براي پر کردن حجم يا وزن مشخصي از مايعات با حالات، چگالي و ويسکوزيته متفاوت. انتخاب دستگاه پرکن مايعات امري پيچيده است، از اين رو توصيه مي شود که براي انتخاب درست دستگاه متناسب با محصول خود، حتما با مشاورين ما در اين امر مشورت نماييد. هر نوع از اين دستگاه هاي پر کن مختص نوعي خاص از مايعات مي باشند که اگر دستگاه اشتباها انتخاب شود، هم خط توليد شما مختل شده و هم ضررهاي مالي جبران ناپذيري متوجه شما خواهد شد. مشاوره و کمک گرفتن از مشاورين مجموعه ماشين سازي نهاد صنعت پيشگام البرز توصيه مي گردد. مشاورين مجموعه در تمام مراحل از طراحي تا بهره برداري با شما همراه خواهند بود. شماره مشاورين در انتهاي مطلب آورده شده است.

انواع دستگاه هاي پرکن مايعات بر اساس غلظت مايع :

دستگاه پرکن ثقلي

دستگاه پرکن ثقلي براي پرکردن مايعات رقيق که ويسکوزيته بسيار پاييني دارند، انتخاب مناسبي است. اين دستگاه پرکن مايعات بدون نياز به پمپ، مايعات رقيق را به داخل ظرف هاي مخصوص هدايت مي کند. انواع مايعات رقيق مثل اسيدهاي مختلف، آب معدني، روغن ماشين، روغن خوراکي، نوشيدني هاي طعم دار، انواع مواد دارويي و … را مي توان با استفاده از اين دستگاه بسته بندي کرد. روش کار اين دستگاه به صورت تمام اتوماتيک است. 

بر همين اساس هيچ نيازي به دخالت مستقيم انسان در انجام روند کار، وجود نخواهد داشت. اين دستگاه معمولاً ظرفيت بالايي معادل 5000 ليتر را مي تواند در خود نگهداري کند. لازم به ذکر است که افراد مي توانند هرچند وقت يکبار قسمت نازل ها و مخزن اين دستگاه را شستشو دهند تا از اين طريق محصولاتي بهداشتي، مطابق با قوانين و مقررات توليد و بسته بندي شوند.

دستگاه پرکن پمپي :

بعضي از مواد مايع همچون مايعات غليظ را نمي توان با استفاده از روش ثقلي – تزريق به روش نيروي جاذبه – پر کرد و نياز به مکانيزم ديگري است که بتوان با نيروي بيشتري نسبت به نيروي جاذبه به پرکردن اين دسته از مايعات در ظروف بسته بندي اقدام نمود. دو مکانيزم براي اين منظور وجود دارد. مکانيزم پرکن سيلندر پيستوني و مکانيزم پرکن پمپي. پرکن پمپي جهت تامين انرژي براي تزريق مواد از پمپ استفاده مي کند و دستگاه پرکن مايعاتي که از اين مکانيزم بهره مي برد را دستگاه پرکن پمپي مي نامند.

دستگاه پرکن سيلندر پيستوني :

پرکن هاي پيستوني مثل سرنگ پزشکي کار مي کنند. پيستون ها مايع را به داخل سيلندر مي کشند و سپس با فشار رو به جلو پيستون، مايع به درون ظرف منتقل مي شود. سيستم داراي دو عدد شير يکطرفه و يا يک عدد شير سراهي پنوماتيک براي هر پيستون مي باشد که مسير حرکت مايع به داخل و بيرون سيلندر را تعيين مي کنند. يکي از شير يکطرفه ها در زمان کشيدن مايع به داخل سيلندر باز مي شود و سپس هنگام تخليه مايع بسته مي شود. دومين شير يکطرفه در حالت کشيدن محصول بسته، و هنگام تخليه مايع باز مي شود. پرکن پيستوني نسبت به ساير پرکن ها کند تر مي باشد، اما توانايي پرکردن مايعاتي را دارد که دستگاه هاي ديگر ندارند.

سيلندر، شامل يک محفظه مي باشد که پيستون در درون آن به حالت رفت و برگشتي حرکت مي کند. حجم مايع درون سيلندر بستگي به اندازه ظروفي که مايع در درون آن ها پر مي شود دارد.

شماره تماس واحد فروش جهت مشاوره و خريد :

09129212294 مهندس مددخاني 

09129593215 مهندس رهبري